Plato's Cavern
+9
Alexis
...Grape...
AMei:]]
Incognito
Trip
Banshi
Ash
Mary
Captain
13 posters
Puslapis 5 iš 11
Puslapis 5 iš 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Plato's Cavern
*Johnny PDA davė signalą, kad kažkas jo ieško.*
"Heya, cowboy, siunčiu tikslias koordinates Kobės miegamojo rajono atžvilgiu. Nepasiklysk, nes mūsų jau pakankamai daug, kad atšvestume vakarėlį be didesnių problemų."
"Heya, cowboy, siunčiu tikslias koordinates Kobės miegamojo rajono atžvilgiu. Nepasiklysk, nes mūsų jau pakankamai daug, kad atšvestume vakarėlį be didesnių problemų."
Incognito
Johnny tik šyptelėjo plačiau perskaitęs pranešimą.
- Užtruksime daug trumpiau..
Taręs pradarė dureles ir mandagiai praleido damą.
- Užtruksime daug trumpiau..
Taręs pradarė dureles ir mandagiai praleido damą.
Trip
Johnny taip pat įsėdo į taxi ir parodė vairuotojui kordinates stūksančias ant prietaiso.
- Ar gali nugabenti į šią vietą, bičiuli?
- Ar gali nugabenti į šią vietą, bičiuli?
Trip
Taksistas suvedė koordinates į gps prietaisą ir susirado tikslią vietą, kur norėjo nuvažiuoti Johnny.
-Gerai, tuoj būsim.
Pasakęs paspaudė ir nuvažiavo.
----
Netrukus netoliese sustojo taksi. Taksistas atvežęs Dynn ir Lolą atsisuko į jas.
-30 orbų iš kiekvienos.
Pasakė laukdamas užmokesčio, o netoliese mirgėjo neoninis "Plato's Cavern" ženklas.
-Gerai, tuoj būsim.
Pasakęs paspaudė ir nuvažiavo.
----
Netrukus netoliese sustojo taksi. Taksistas atvežęs Dynn ir Lolą atsisuko į jas.
-30 orbų iš kiekvienos.
Pasakė laukdamas užmokesčio, o netoliese mirgėjo neoninis "Plato's Cavern" ženklas.
Captain
- Ah tiesa, mes dar nesusipažinom! Aš Lola, o kuo tu vardu.
šyptelėjo puse lūpų.
šyptelėjo puse lūpų.
...Grape...
-Mane gali vadinti Dynn.-Atsakė ir netrukus priėjo prie ten kur pardavinėjamos kaukės. Apsižiūrėjo jas ir pastebėjo kainą.-Lola pažiūrėk.. aš tiek neleisiu už kaukė..
Linktelėjo ir pamačius kainas net nežymiai išsižiojo.
- Aš tiek net neturiu..
tyliai pasakė
- Ką darysim?
pakreipus galvą pažiūrėjo į Dynn.
...Grape...
Dynn susimastė.
-Net nežinau..-Galiausiai šovė į galvą mintis padaryti tai ką dažniausiai daro tokiais atvėjais. Dėrėtis.-Pala, kai ką sugalvojau,-pasakė Lolai ir priėjo prie pardavėjo, alkune atsirėmė į prakystalį ir subtiliu tonu kreipėsi į jį:
-Laba vakarą. Aš su drauge matėm, kad pardavinėjate kaukes..
-Net nežinau..-Galiausiai šovė į galvą mintis padaryti tai ką dažniausiai daro tokiais atvėjais. Dėrėtis.-Pala, kai ką sugalvojau,-pasakė Lolai ir priėjo prie pardavėjo, alkune atsirėmė į prakystalį ir subtiliu tonu kreipėsi į jį:
-Laba vakarą. Aš su drauge matėm, kad pardavinėjate kaukes..
Taip pat priėjo prie prekystalio, atsirėmus šonu į jį nustatė gudrią šypsenėlę ir nužvelgus pardavėja stebėjo dynn veiksmus
...Grape...
Padavėjas savo tipiniu nesusidomėjusiu žvilgsniu nužvelgė merginas. Jos vyro veido pamatyti negalėjo, nes šis buvo užsidengęs veidą bei apsisiautęs gobtuvu.
-Taip, kaukės geriausios kokybės Neo Kobėje.
Trumpai atsakė vyras ir nutilo laukdamas merginos atsakymo į tai.
-Taip, kaukės geriausios kokybės Neo Kobėje.
Trumpai atsakė vyras ir nutilo laukdamas merginos atsakymo į tai.
Captain
-Mes tuo tikrai tikim ir nupirktume, tačiau labai jau brangios.. o pinigų mes tiek neturime, tai gal reiktų kad atliktume kokį nors darbelį?- paklausė.- Turiu omeny tų pinigų vertą darbą. Ir kad neabejotumėte galiu jus patikinti, kad mes esame ne šiaip panelytės, o treniruotos kovotojos. Kurios neturi dabar ką veikti.
Lolai patiko tai ką sugalvojo Dynn. Tik per paskutinius sakinius ji vos nesusijuokė tačiau išlaikė rimtą veidą.
...Grape...
Pardavėjas išklausė Dynn pasiūlymą ir nutilo, tačiau nuo merginų akių nenuleido. Tiesiog spoksojo į jas neutraliu žvilgsniu pro savo gobtuvą ir tylėjo.
Captain
Ta tyla nebuvo geras ženklas "gal jis tiesiog negirdėjo....." ji pakreipė galvą ir nustačius klausiama mimiką laukė atsakymo.
...Grape...
-Gerai.
Po netrumpos pauzės atsakė vyras ir iš už prekystalio ištraukė popierinį maišelį, kuriame kažkas buvo įdėta. Taip pat pasiėmė popieriaus lapuką ir užrašė adresą. Pastūmė maišelį ir popieriaus lapuką merginų link.
-Nugabenkit šituo adresu. Man turite parnešti 3000 orbų ir tam tikrą ženkliuką, kurį gausite iš kliento.
Ramiai neskubėdamas viską išdėstė vyras kalbėdamas negarsiai.
Tuo tarpu netoli caverno prisistatė taksi.
-Iš abiejų po 30 orbų.
Pasakė vyras. Pro taksi langą merginos pamatė ne prabangių firmų parduotuves, o kažkokį apsiaubtą nešvarų užkampį su žybsinčiu "Plato's Cavern" logo.
Po netrumpos pauzės atsakė vyras ir iš už prekystalio ištraukė popierinį maišelį, kuriame kažkas buvo įdėta. Taip pat pasiėmė popieriaus lapuką ir užrašė adresą. Pastūmė maišelį ir popieriaus lapuką merginų link.
-Nugabenkit šituo adresu. Man turite parnešti 3000 orbų ir tam tikrą ženkliuką, kurį gausite iš kliento.
Ramiai neskubėdamas viską išdėstė vyras kalbėdamas negarsiai.
Tuo tarpu netoli caverno prisistatė taksi.
-Iš abiejų po 30 orbų.
Pasakė vyras. Pro taksi langą merginos pamatė ne prabangių firmų parduotuves, o kažkokį apsiaubtą nešvarų užkampį su žybsinčiu "Plato's Cavern" logo.
Captain
Abejojo ar išlipti, bet atsisukusi į Violeta ryžtingai linktelėjo. Atidavė pinigus ir netrukus jau stovėjo priešais parduotuvę.
Alexis
*Nurijo susikaupusias seiles žiūrėdama į keistą iškabą.*
-Mums tikrai čia?
*Nors nelaukusi atsakymo susimokėjo ir išlipo paskui Rhiannon.*
-Eime?
-Mums tikrai čia?
*Nors nelaukusi atsakymo susimokėjo ir išlipo paskui Rhiannon.*
-Eime?
Gabriel
Vis dar bandė laikytis didvyriškai. Šyptelėjo ir pasičiupus merginai už rankos nusitempė į parduotuvę.
Alexis
Patenkinta šyptelėjo ir pasiėmė maišiuką. Pasižiūrėjo į adresą pati ir parodė Lolai.
Puslapis 5 iš 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Puslapis 5 iš 11